Yiğit'in Günlüğü

Yiğit ve annesinin hayatından kısa kısa..

oyuncaklar

Nisan 03, 2009

Bizim Yiğit oğlumuz oyuncakların peşinde. Günün büyük kısmı oynayarak geçiyoruz. Doğum günümüzde gelen oyuncaklar da yeni ilgi alanımız. Bu aralar favorilerimiz Tiny love beni takip et, Tesco activity walker ve playskool eğlence merkezi. Bu arada en ilgisini çeken, hediye olarak gelen smyk oyuncak. Gün içerisinde mümkün olduğunca oğlumu salonun bir köşesine yaptığım oyun köşesine koyarak oynamasını teşvik etmeye çalışıyorum. 12 aylık bebekler ne kadar oynuyor bilmiyorum ama ben veya babası yanında yokken en fazla 10-15 dakika kadar kendi başına oynuyor. Daha sonra ise bağırıp beni yanına çağırıyor. Birkaç dakika içinde yanına gitmezsem, bağırma ağlamaya dönüşüyor. Eh, bebeklikten çocukluğa doğru koşar adımla gidiyoruz, tabii ki kendini gösterecek değil mi?
Oyuncaklar konusunda fazla bilgim yoktu şimdiye kadar, Banu da sağolsun ondan bilgileniyorum. Her zaman ahşap oyuncak bulmak mümkün olmuyor ama Kipa'daki Tesco markalı ürünleri takipteyim. SMYK mağazası da kendi markalı ürünlerini satıyor. Leonardini veya Imaginarium gibi mağazaları da takipteyim ama fiyatları fazla buluyorum. Shelcore ve Playgro oyuncakları devamlı ilgimi çekiyor. Her oyuncak mağazasında bu iki firma ürünlerini merakla inceliyorum.

En güzeli bahar günlerini devamlı dışarda geçirmek, hava almak, güneşlenmek. Keşke demekten hoşlanmıyorum ama keşke bizim bozkırda daha çok park olsaydı. Ben çocuk olsam, burada yaşamak istemedim herhalde. Hepimize bol güneşli güzel bahar günleri diliyoruz :-)

okuma konusu.  nano- teknoloji ile artık bebekler için de kıyafetler üretiliyor!