Yiğit'in Günlüğü

Yiğit ve annesinin hayatından kısa kısa..

anno nuovo

Aralık 27, 2009


Sevgili günlük,
2009 yılı bitiyormuş dedi annem. Bu benim ikinci yılbaşım olacakmış. Geçen sene daha çok küçük olduğum için fazla bir şey anlamamıştım ama bu sene anlıyorum ben değişik bir şeyler olduğunu. Dışarda özellikle kalabalık yerlerde bir heyecan bir heyecan. Yeni yeni ışıklı ağaçlar da var. Bizim evde de var mini ışıklı-ağaç. Anneme dedim ben bunun süslerini beğendim alayım dedim ama böylece süslü dursun daha güzel dedi. Bana yeni yıl hediyesi de alacaklarmış.
Günler hızlı geçiyor sevgili günlük. Evdeyiz, dışardayız, anneannedeyiz, babaannedeyiz, arkadaşlara ziyarete gidiyoruz, süslü ışıklı ağaçların olduğu yerlere gidiyoruz, spor yapmaya mygyme gidiyoruz. Bu arada ben bu spor merkezini de çok seviyorum. Annem iyi güzel de fazla uzak, daha yakın bir yer açılmış, oraya bakalım diyor. Babam da gelsin, birlikte bakalım günlük.
Son zamanlarda gece uykularımı düzenleyemedim be günlük. Geçen bir gece sabaha kadar defalarca uyanınca annem pes etmiş. Sabah bir baktım annemin yanında yatıyorum. Nasıl oldu anlamadım ama annem herhalde beni yanına almış. Aslında ben hep kendi yatağımda yatıyorum ama böyle de güzel oldu yahu! Alt iki dişimin yanında üst iki köpek dişim geliyormuş, ondan herhalde.
Şimdilik benden haberler böyle sevgili günlük. Burayı okuyan herkese şimdiden sağlıklı, neşeli güzel günler diliyoruz. Ben tabii bol oyuncak ve kitap diliyorum. Bu arada annemi sorarsanız, diyete biraz zorunlu ara vermiş. Kilosunda son hafta bir değişiklik olmamış. Yeniden daha dikkatle devam etmeliyim diyor. Benim için hava hoş ! Benim annem böyle de güzel :-)