Yiğit'in Günlüğü

Yiğit ve annesinin hayatından kısa kısa..

Yiğit 2 yaşında

Mart 12, 2010

13 Mart 2008 Perşembe sabahı saat 08.20 itibarıyla Yiğit oğlumuz dünyaya merhaba dedi. Bizim hikayemizin başlangıcı biraz farklı oldu. Başlangıçta yaşadığımız bazı sorunlar yüzünden biz geç kavuşabildik . Hani doğum sonrası bebeklerini hemen kucaklarına alabilen, hemen süt verebilen şanslı annelerden değilim ben. Yiğit oğlumla hastaneden eve döndükten sonra ne yapacağımı bilmez bir vaziyette kalakaldım desem en doğrusu olur. Doğum ağırlığı düşük olduğu için farklı sorunlar yaşayan Yiğit oğlum, kendi adını kendisi seçti. Benim ve babasının aklımızda olan farklı isimler uçtu gitti, geriye bir tek kendisine uygun olan ' Yiğit' ismi kaldı. 
Bazı zor zamanlar da geçirdik biz. Kilo alması için saatle besledik, saatle uyuttuk, babasıyla birlikte nöbet tuttuk. İlk 6 ay geçtikten sonra doktorun ' herşey normal gidiyor, rahatlayın ' demesiyle bile kendime gelemedim. Doğum sonrası değil ama daha sonraları depresyonlara girdim çıktım. Daha huzursuz bir tip oldum. 
Sonra geceleri uyuyan oğluma baktıkça bütün bunların hiç bir önemi kalmadı. Önce 1. yaş derken şimdi de 2. yaşına geldik. Ben artık daha tecrübeli bir anne olurken Yiğit bebeklikten çıktı, çocukluğa doğru koşar adım gitmeye başladı. Kendi istekleri, kendi tercihleri olan bir minik adam o artık. Tek isteğim sağlıklı, huzurlu ve mutlu olması. Nice nice 2 yıllara !