Yiğit'in Günlüğü

Yiğit ve annesinin hayatından kısa kısa..

tatil dönüşü

Ekim 18, 2008

Ek tatil de bitti. Bodrum yine güzeldi. Ortalama 25 derece olduğunu düşünerek, devamlı dışarda yürüyüşler yaptık. Maalesef dönmeden iki gün önce yağan yağmurla hava birden soğudu. Biz de yine Pegasus ile eve Ankara'ya geri döndük. Tatilde anneannemizin faydalı sebze corbalarından içtik, et sulu, tavuk sulu corbalar ictik. Hatta anneannemin biber dolmasının tadına bile baktık!

Yiğit iki günden beri biraz huzursuz. Burun deliklerinin önce biri tıkalı idi şimdi ikisi de tıkalı. İki gece önce devamlı ağlayarak uyandı. Ben de dün doktora götürdüm. Nezle başlangıcı dedi doktor. Devamlı olarak burnuna serum fizyolojik uyguluyorum. Ek olarak bebekler için deniz suyu spreyi başladık, bir de parasetamol içeren bir ilaç. Dün geceyi biraz daha rahat geçirdik. Bugün halen genizden gelen hır hır sesi ve burun tıkanıklığımız devam ediyor.
Hava, nem ve basınç farkından da burun tıkanıklığı da olabiliyormuş. İnşallah daha fazla ilerlemez de böyle hafif olarak geçiririz. Tüm çocuklara sağlıklı güzel günler diliyor, buraya yazdan kalma sıcak Bodrum güneşinden yararlanan Yiğit fotoğrafını ekliyorum ...
not. bebekler ve çocuklar icin buhar makineleri hakkında görüşlerinizi rica ediyoruz...