Yiğit'in Günlüğü

Yiğit ve annesinin hayatından kısa kısa..

sevdiğimiz yerler

Aralık 23, 2008

Sevgili arkadaşım ve tatlı Arda'nın annesi Burcu beni sobelemiş. Minik afacan Arda büyümüş de kocaman olmuş bile. Arda ve annesi bize en sevdiğimiz yerleri sormuşlar. Bizim Yiğit henüz oturan boğa kıvamından sürünen boğaya geçmediği için en sevdiğimiz yerler genelde oturabildiği yerler. Hemen sıralayalım :
1. Öncelikle Cam marka alt açma masası. Neden bilmiyorum ama burada altının açılacağını anlayıp neşeleniyor. Biraz kıkırdayıp altını açıyor, kapatıyoruz. Üstüne değiştirmeyi de genelde burada yapıyoruz ama bu işi hiiiç sevmiyoruz.
2. Yine evde mutfakta duran Chicco mama sandalyesi. (reklam değil, sadece bebeklerin rahat ettikleri ürünlerin isimlerini yazıyorum ki yeni alacak olanlara fikir versin) Mama sandalyesinin üzeri oyuncaklarla dolu. Yemeğimizi burada yiyoruz, suyumuzu içiyoruz, anne iş yaparken onu burada bekliyoruz.
3. Evde kendi odamız. Yatağımız, oyuncaklarımızla en sevdiğimiz yer burası. Uyumak için de en çok kendi odamızı seviyoruz. Başucumuzdaki gece lambası gece yarısına kadar açık duruyor. Gece biberonu aldıktan sonra lambayı kapatıyoruz. Bazen de CD'den müzik dinlemek iyi geliyor.
4. Anneanne- dede evi de sevdiklerinden. Orada da bir mama sandalyemiz var. Güzel anneanne yemeklerimizi, çorbalarımızı da orada içiyoruz. Güzel oyunlar oynuyoruz, neşeleniyoruz.
5. Arabayla gezmek de favorimiz. En huzursuz olduğu zamanlarda araba koltuğuna yerleşip yola çıktıktan bir süre sonra uyuyor. Araba koltuğumuz maxi-cosi ve 9-18 kg arası için. Biz daha erken kullanmaya başladık, altına ve başına destek koyduk. Araba hareket halindeyken devamlı dışarıyı seyrediyor, boyu yetiştiği kadar gördükleri ile ilgileniyor.
6. Evimize en yakın Alışveriş Merkezi olan 365. (evet, yine orası!) Benim için giriş çıkışı en kolay, fazla gezecek yer olmasa bile hava almak için ideal bir yer. Favori mağazamız da SMYK.
7. Bebek arabası ile gezmek de en sevdiği iş. Şu anda kış günü dışarda gezemiyoruz ama, yaza dışarda daha çok olacağız inşallah! Yiğit ile dayısının getirdiği kırmızı araba ile geziyoruz. Artık ellerimizle tutunarak dışarıyı seyrediyoruz. Zooper arabamız da pek konforlu, tam keyif :-)

Ek bilgi. Bu yazı kullandığımız ürünlerle ilgili reklam gibi oldu ama burayı okuyan hamile arkadaşlara da belki fikir veririz. Ayrıca ürün konusunda piyasadaki en pahalısı en iyisi diye bir kural yok. Sadece belirli markalar daha çok tanınıyor. Ben Ankara'da olan annelere, e-bebek, botti ve joker mağazalarını gezmelerini tavsiye ederim.