Yiğit'in Günlüğü

Yiğit ve annesinin hayatından kısa kısa..

Mira'nın doğum günü

Şubat 16, 2009

Bizim buralara tam yaz geldi diye kendimizi dışarı atıvermeye başlamıştık. İşte o 14 Şubat günü, Oran'da Mira'nın doğum gününe davetliydik. Biz gecikerek geldik, tam da kapıya geldiğimizde şiddetli bir dolu yağmaya başladı. Sıcak eve kendimizi zor attık. Evet, minik prenses, sevimli haliyle karşıladı bizi. Annesi ve babası uğraşmışlar didinmişler, güzel bir sofra hazırlamışlar. Hamarat anne gece uyumamış, sofrayı donatmış. Kısırdan dolmaya, kurabiyelerden tarta kadar ne ararsak vardı. Bizim Yiğit ve arkadaşları yine aktivite küpünün etrafında kendilerini kaybettiler. ( Bu oyuncaktan bir biz almadık herhalde?!) Çınar, Arda, Emre ve Selin tanıdığımız diğer arkadaşlarımız. Onlarla selamlaşıp hemen kendimizi oyuncaklara verdik. Yedik içtik, oynadık, eğlendik. Bizi dışarda yine dolu bekliyordu. Yiğit şaşkın bakışlarla arabanın üzerine yağan beyaz şeyin ne olduğunu anlamaya çalıştı. Araba koltuğunda yorgun geçen bir günün sonunda uyuyakaldı :-) 
Mira'cım böyle bir annen olduğu için çok şanslısın, becerikli, hamarat ve de iyi fotoğrafçı ! Ben düzgün bir fotoğraf çekmeyi bile becerememişim :-(
ilgilenenler için okuma. vücut dilini kullanan bebekler ilerde daha geniş kelime haznesine sahip olabiliyorlar!
not. Mira'nın yandan bir fotoğrafını ve annesinin el emeği göz nuru kurabiyelerinden yayınlamayı başardım! Yiğit kurabiyelere bayıldı!