Yiğit'in Günlüğü

Yiğit ve annesinin hayatından kısa kısa..

alışverişteyiz

Eylül 26, 2008

Evimize en yakın Alışveriş Merkezi yeni açılan 365. Küçük ama fonksiyonel bir yer. Benim hoşuma giden yanı ise düzgün ve sakin olması. Bugün orada bizden 5 gün sonra doğmuş olan Çınar ve güzel annesi Sermin ile tanıştık. Birbirimize çok sevdik. İnşallah daha sonra da tekrar görüşeceğiz. Çınar'ın devamlı güncellenen bir sitesi var.
Orada yeni açılan SMYK mağazası ile tanıştık. Bebek ve çocuk için çok çeşitli ürünler var. Kıyafet, oyuncak, biberonlar, banyo aksesuarları, oto koltukları ve başka bir sürü şey. Yiğit ve Çınar gülerek yerlerde yuvarlanan oyuncak sayesinde keyifli anlar geçirdiler. Onlar güldü, biz güldük.
Eylül ayı ile birlikte havalar soğudu, yağmur yağıyor. Dışarı çıkarken ne giysek bir türlü bilemiyorum. Kazak hırka mont için erken ama tişörtle gezmek için de soğuk. Dikkat etmek lazım.
Kılık kıyafet konusunda şimdiye kadar Mothercare ve C&A ürünlerini severken son zamanlarda Zara baby favorimiz oldu. Kazak, tulum, montlarımız Zara marka, kaliteli ve uygun fiyatlı. İndirim zamanlarını kaçırmamak lazım!