Yiğit'in Günlüğü

Yiğit ve annesinin hayatından kısa kısa..

yeniden

Nisan 22, 2011

Mart ve neredeyse  Nisan ayları geride kalmış baktım da. Artık 37 aylık oldu Yiğit oğlan. Mart ayı içinde 3 yaşını farklı yerlerde kutladık. Evde, halada, arkadaşlarla. ' İyiiii kiii doğdunn Yiğitt ' şarkısını öğrendi benim minik 3 yaşındaki oğlum. Mum üflemeyi de, pasta kesmeyi de tabii ki!
Blogların kapanmasından sonra DNS ayarları filan gibi şeylerle uğraşamam dedim. Soğudum blog dünyasından. Ne yazı yazmak istedim, ne de yazılanları okumak. Bugün tesadüfen gördüğüm bir yazıdan sonra deneme bir-ki yapayım dedim.. Aa blogspot açılmış!!
Mart ve nisan aylarını ne güzel geçirdik diyordum, Yiğit tam kreşe başladı, alışıyor diyordum ki, birden ateşlendi. Önce gece yarısı kusma ve ateşle başlayan durum, son 3 gündür inip çıkan ateşle devam ediyor. Ne onun keyfi kaldı, ne de bizim. Ben de babası da Yiğit ile birlikte gecelerimizi uykusuz geçiriyoruz.
İlk gece gittiğimiz Güven Acil servisinden boğazda bir şey yok, beta yok, idrar tahlili verin ile çıktık. 3 gün geçti ve halen ateş düşmeyince bugün babası yeniden doktora götürdü. Ayrıntıları tam öğrenemedim ama yine idrar tahlili istemiş doktor. Bizimki feryatlar içinde vermiyor tabii ki. 
Bu hastalık durumları tam da benim yeniden işe resmen başladığım haftaya denk geldi. Ne yapsam bilemedim. Bakalım ilerleyen günler neler gösterecek!?
Not. 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı hepimize kutlu ve mutlu olsun!!