Yiğit'in Günlüğü

Yiğit ve annesinin hayatından kısa kısa..

Yeni Yıl

Aralık 30, 2011

Yiğit ve annesi 2011 yılına veda ederler. 2011 yılını Yiğit ne kadar sevdi tam olarak bilinmez ama annesi için biraz karışık biraz düzenli, biraz güzel, biraz da güzel geçti. Yiğit anne ve babası ile birlikte Çankaya civarındaki evlerini bırakıp GOP civarında yeni bir eve taşındı. Yeni arkadaşları oldu, yeni parka kavuştu. 3.5 yaş itibarı ile ilk defa 2 tekerlekli bisiklet ile tanıştı. Yardımcı tekerlekleri olan ilk bisikleti yeşil renkliydi. Sonra yeşili istemedi, mavi bisikleti ve kaskı ile basketbol sahasında bisiklet turlarına devam etti. Çok sevdi bisikletini. Yılın son aylarında yeni bir fizik tedavi merkezi ile tanıştı, yeni fizyoterapistleri oldu. Yazın sadece ağustos ayında Bodrum'da denize girdi. Kollukları ile yüzmeyi iyice öğrendi, çok ilerledi. Geçen sene eski eve yakın olan yuvaya başladı, yaza kadar bir kaç ay devam etti. Bu yuvayı sevdi. Eylül ayında yeni taşındığımız yere çok yakın yeni bir kreş denemesi oldu. Bir hafta sonunda çok hasta oldu, 5. hastalık olarak teşhis edildi. Uzun süren iyileşme süreci sonunda bu yuvaya tekrar gitmeyi kesinlikle istemedi. Kreş süreci bahara ertelenmiş durumda. 
Yaz sonrasındaki en hareketli günler Eylül ayında taşınma sırasında yaşandı, evde tam olarak yerleşme ancak yıl sonuna doğru tamamlanabildi. Kalan eksikleri de 2012 yılında bitirmeyi ümit etti. 
2011 yılına veda ederken, 2012 yılından her şeyden önce sağlık bekledik. Daha az hayal kırıklığı ve üzüntü, daha fazla coşku ve sevinç düşledik. Tüm çocukların sağlıklı  olduğu günler hep bizimle olsun istedik. 2012 bize ve tüm sevdiklerimize sağlık, huzur ve mutluluk getirsin. 2012 girerken nar yanımızda olsun, bereketli günler bizimle olsun!
Not. Fotoğraf Yiğit 'in kuzeni Doğu'ya aittir .