Yiğit'in Günlüğü

Yiğit ve annesinin hayatından kısa kısa..

mini tren

Nisan 25, 2009

Saç tasarım çalışmalarının hemen ertesi 23 Nisan günü. Aman aman o nasıl bir gündü öyle? Babası çalıştığı için 23 Nisan aktivitelerine katılma görevi anneye düştü. Yiğit öğlen uykusundan uyanır, alt üst değiştirilir ve yola çıkılır. E hangi 23 Nisan günü yağmur yağmaz ki? Yolda başlayan yağmur doluya ve sağnak yağmura çevirir. Yiğit ile birlikte arabada mahsur kaldık! Döndük dolaştık açık yerlerden vazgeçtik, sonra da Panora 'ya giremeden geri döndük. Panora Alışveriş Merkezinin kapısında belki 50 araç sıra bekliyordu! Ben hafta sonları genelde kapalı AVM'lere oğlumu götürmediğim için, nasıl bir kalabalık olduğunu tahmin edemedim. Eh açık ve kapalı yerlerden vazgeçtik, artık eve dönelim bari dedik. Eve gelmeden hemen önce 365 'e bir bakalım dedim. (Artık buraya fazla gelmiyorum, içinde gezecek yer bulamıyorum) Aaa burada sıra yokmuş? Geç de olsa girdik, en üst kat yiyecek katına çıktık. Bir gürültü, bir müzik sesi geliyor yukardan. Çocuklar dans ve müzik gösterileri yapıyorlardı. Biraz seyrettik, sonra oradan vazgeçip D&R kitapçısına girip çocuk kitaplarını incelemeye başladık. Bu arada dışarda çocuklar için bir tren var, bizim Yiğit'in aklı orada.  Ne zaman tren sesi gelse oraya bakıp duruyor, çığlıklar atıyor. Neyse ki, babası yetişti ve baba-oğul tren sefası yaptılar. Bana da fotoğraflarını çekmek düştü :-)

not. ben Türkiye İş Bankası Çocuk Kitaplarına bayıldım. Eğer siz de incelemek isterseniz Okul Öncesi Kitapları burada. Biz renkli resimli Pisi Kedi serisini çok sevdik :-)

9 yorum:

edanik dedi ki...

saçlarını güle güle uzatsın minik:)
çokda güzel oturmuş saçları kesilirken,imrendim doğrusu.(bizim Doruk kesilirken ağlıyor da:)

Sen Gelince dedi ki...

Biz Panora'daydık... Çok zor oldu giriş, çok kalabalıktı ama çocukların gösterisi çok hoşuna gitti Nilsu'nun... Yiğit memnun kaldı mı tren sefasından?

Limonlu Turta dedi ki...

Biz de T.İş B.'nın yayınlarını pek bir beğeniyoruz. Bilhassa Pisi Kedi Selin'in de favorisi. Ben kitapları genellikle Kipitap'tan almaya çalışıyorum.
Ağır Abimizin saçlarını bugün gördük, çok beğendik. Pek yakışmış. Clark Gable bakışlarını daha bir ortaya çıkarmış. Hafta içi tekrar edelim bu görüşmeleri. Bana pek iyi geldi valla.
Öperiz,
ç.-s.

sinem dedi ki...

Yiğit 'in saçlarıda kesilince daha bir çocuk olmuş. Bebeklikten çıkmış yani...

Pembelinin Mutfağı dedi ki...

OOOO saatler olsun minik yakışıklıya, çok tatlı olmuş saçları, yakışmış.

Sermin dedi ki...

saçlar gitmiiiiiiiiiiiş :(

gezicini dedi ki...

sevgili edanik,
Doruk ağlıyor mu? eline bir oyuncak vermeyi deneseniz? yine mi olmuyor? kucağınıza alsanız? olsun, alışırlar zamanla herhalde değil mi?
size de kolay gelsin...
sevgiler

sevgili özlem,
bütün AVM lerden kaçmak lazım, hepsi hasta insanların olduğu yerler. ama bir yerde yapacak birşey bulamıyoruz işte.
evet tren çok zevkli, devamlı binmek istiyor bizimki.
senin kıza da acil şifalar...

sevgiler
gorki

gezicini dedi ki...

sevgili Çiğdem,
en kısa zamanda yine buluşalım. çok iyi oluyor. tek başına gezmekten artık bizimki bıktı herhalde. arkadaşlık her zaman güzeldir :-)
prensese sevgiler :-)

sevgili Sinem,
bebeklikten çıkıyorlar değil mi? benim için her zaman bebek aslında :-)
senin prensese de sevgiler:-)

sevgiler
gorki

gezicini dedi ki...

sevgili Pembeli,
Nazlı da büyümüş, kocaman bir kız olmuş annesi.. sağlıklı güzel günler sizinle olsun..
sevgiler

sevgili Sermin,
evet saçlar gitti sonunda. birazını sakladım ama gitti lüle lüle saçlar. napalım sağlık olsun, yine uzasın :-)
yağız delikanlının saçları ne durumda?

sevgiler
gorki