Yiğit'in Günlüğü

Yiğit ve annesinin hayatından kısa kısa..

Yiğit 9 aylık

Aralık 15, 2008

Hava soğudu, her gün dışarı çıkamıyoruz. Evde Yiğit için oynayacak birşeyler bulmak kolay olmuyor. Anneannesi ve babası oyun konusunda daha cesaretliler. Yerde oyun oynuyoruz, yatakta yuvarlanıyoruz, mama sandalyesinde oturuyoruz, kucakta dolaşıyoruz, oyunlar oyunuyoruz. Algısı açık, seslere karşı çok meraklı. Çeşit çeşit oyuncaklarımız, küplerimiz var. Ama hepsinden sıkılıyor, bir süre sonra bağırmaya başlıyor. Tekrar ne yapsak diye düşünüyorum bazen de bulamıyorum :-)

9. ay notları. bu ay doktora gitmedik , aksine bir durum olmazsa gelecek ay gideriz diye düşünüyorum. Henüz dişimiz yok, emeklemiyoruz, oturabiliyor ve biryere dayanarak ayakta durabiliyoruz. Yiğit ismine dönerek bakıyor, çak yapıyor, cee oynarken bizim elimizi çekebiliyor. En çok sevdiği ise sırtüstü yatarken yatak korkuluğuna tekmeler atmak. Tahmini kilomuz 9'a yakın.

ek bilgi. ben mother&baby dergisine abone oldum, aylık bebek dergilerinin içinde bence en iyisi. özellikle hamile olan ve yeni anneler için iyi bir başvuru kaynağı.