Yiğit'in Günlüğü

Yiğit ve annesinin hayatından kısa kısa..

yılbaşı geliyor

Aralık 05, 2008

Daha önce de yazmıştım sanıyorum, bizim eve en yakın Alışveriş Merkezi yeni açılan 365. Aslında oldukça küçük , ama gezmek için bize yeterli geliyor. Ayrıca giriş çıkış çok rahat. Bebek arabası ile asansöre binip en üst kata çıkıyoruz. Birkaç mağaza gezip birşeyler yedikten sonra yine rahatça çıkıp gidebiliyoruz. En üst fast food katında bebek bakım odası da var. İlk zamanlar çok yetersizdi ama ben hemen uzun bir şikayet yazısı yazdım. Şu anda güzel. Sıcak su, kağıt, bez gibi gerekli malzemeler de var. Orandaki Panora Alışveriş Merkezinde ise durum biraz farklı . Anneler için her katta bir (hatta iki) bebek bakım odası olmasına rağmen bizim için uygun bir gezi yeri değil. Giriş çıkış çok zor, asansörler devamlı dolu (dakikalarca beklediğim zamanlar oldu), ayrıca belki de çok büyük olduğu için devamlı serin. Otopark da buzz gibi.

Alışveriş merkezlerinde bebekle gezmeyi sevmiyorum ama kış döneminde için biraz da hava almak için mecburen gidiyoruz. Bence 6 ayın altındaki bebeklerle bu yerlere hiç girmemek lazım.

Biz Yiğit'le kısa bir tur atıyoruz, yemeğimizi yiyoruz, altımızı değiştiriyoruz ve çıkıyoruz. Dün 365 Alışveriş Merkezinde yılbaşı süsleri, ağaçları kurulmuştu. Bizm Yiğit dakikalarca yılbaşı ağacının altındaki şarkı söyleyen ayılardan gözlerini alamadı. Biz de müzik dinledik, şarkı söyledik, yaklaşan yeni yıl coşkusu ile evimize döndük...

not. yeni değiştirdiğim yılbaşı konulu şablonumda bazı problemler oldu.. çalışmalarım devam ediyor...

yeni arkadaşlar

Kasım 30, 2008

Ankara'daki blog sahibi anne ve bebekler buluştuk. Sağolsun Banu'nun evsahipliğinde cumartesi günü biraraya geldik. Evsahibi Banu dışında Burcu, Sermin, Sibel ve Çiğdem de bizimle birlikte idi. Çocuklar ise ilk defa biraraya gelmenin şaşkınlığı içindeydi. Yiğit, Mira, Arda, Çınar, Emre ve Selin hep beraber olmanın keyfini çıkardılar. En küçük Çınar ( Yiğit ve Çınar'ın arası 5 gün), diğerleri emeklemeye hatta ayakta durmaya başlamışlar. ( Biz ne zaman emekleyeceğiz oğlum?)Y emek, uyku, süt, mama, beslenme derken bebeklerin uykusu geldi. Kısa ama çok keyifli geçen iki saat sonra hepimize mutlu mesut evlerimize döndük. Yiğit rüyasında baloncukları görüyordu :-)

not. Banu nazik davetin için teşekkürler, en kısa zamanda yine görüşmek üzere !
2. not. Burcu, my feeder için teşekkürler, bizimki kemiriyor bakalım!
3. not.Çiğdem, CD için teşekkürler, ben denedim, gerçekten işe yarıyor!