Yiğit'in Günlüğü

Yiğit ve annesinin hayatından kısa kısa..

yılbaşı geliyor

Aralık 05, 2008

Daha önce de yazmıştım sanıyorum, bizim eve en yakın Alışveriş Merkezi yeni açılan 365. Aslında oldukça küçük , ama gezmek için bize yeterli geliyor. Ayrıca giriş çıkış çok rahat. Bebek arabası ile asansöre binip en üst kata çıkıyoruz. Birkaç mağaza gezip birşeyler yedikten sonra yine rahatça çıkıp gidebiliyoruz. En üst fast food katında bebek bakım odası da var. İlk zamanlar çok yetersizdi ama ben hemen uzun bir şikayet yazısı yazdım. Şu anda güzel. Sıcak su, kağıt, bez gibi gerekli malzemeler de var. Orandaki Panora Alışveriş Merkezinde ise durum biraz farklı . Anneler için her katta bir (hatta iki) bebek bakım odası olmasına rağmen bizim için uygun bir gezi yeri değil. Giriş çıkış çok zor, asansörler devamlı dolu (dakikalarca beklediğim zamanlar oldu), ayrıca belki de çok büyük olduğu için devamlı serin. Otopark da buzz gibi.

Alışveriş merkezlerinde bebekle gezmeyi sevmiyorum ama kış döneminde için biraz da hava almak için mecburen gidiyoruz. Bence 6 ayın altındaki bebeklerle bu yerlere hiç girmemek lazım.

Biz Yiğit'le kısa bir tur atıyoruz, yemeğimizi yiyoruz, altımızı değiştiriyoruz ve çıkıyoruz. Dün 365 Alışveriş Merkezinde yılbaşı süsleri, ağaçları kurulmuştu. Bizm Yiğit dakikalarca yılbaşı ağacının altındaki şarkı söyleyen ayılardan gözlerini alamadı. Biz de müzik dinledik, şarkı söyledik, yaklaşan yeni yıl coşkusu ile evimize döndük...

not. yeni değiştirdiğim yılbaşı konulu şablonumda bazı problemler oldu.. çalışmalarım devam ediyor...

10 yorum:

beyhan dedi ki...

yılbaşı cini diyelim şimdilik yiğit'e. :)

yeni şablon hayırlı olsun.

yeliz dedi ki...

çok mutlu bir bebek, en azından buradan öyle görünüyor:) ve blogunuza ilk kez geldim, harika anılar olşmaya başlamış bile, darısı başıma:)

Sermin dedi ki...

yeni şablonun çok lirinmiş Görkem hayırlı olsun. Senin 365'ten komisyon aldığını düşünmeye başladım artık ;))) O kadar reklamını yaptın ki sayende müşteri sayısı artmıştır herhalde :)

banushka dedi ki...

Gorki... ben de blogger'da Gisele'nin sablonunu kullanıyordum. Bir ara sablondaki bannerim kayboldu. Kendisine mail attım, hemen cevap verdi, 1 saat içinde düzeltti. Nasıl bir sorun yaşıyorsun bilmiyorum ama emin ol mesajlarına donecektir...

Burcu dedi ki...

Görkemcim, biz de sık sık 365'e gidiyoruz Armada kadar sık değil ama özellikle smyk yı beğeniyorum ama bence çok yetersiz, gezecek bir yer bulamıyorum. Ama en üst kattaki taze meyve suyu sıkan adı neydi hatırlamıyorum oraya bayılıyoruz ailecek. Arda'ya da orada havuç-portakal suyu sıktırıyorum Arda bayılıyor.

gezicini dedi ki...

sevgili beyhan,
oo ne güzel bir isim oldu bu, evet yılbaşı cini.. tam bizim oğlana göre..
teşekkür ederim...

sevgili yeliz,
darısı başınıza, herşey sağlıkla olsun inşallah! ben de geliyorum hemen sitenize bakmaya...

sevgiler
gorki
gorki

gezicini dedi ki...

sevgili Sermin
şablon iyi hoş ama ben herşeyi firefox ile yapmıştım. sonra bir baktım explorer ile sağdaki sütun kaymış taa aşağıya inmiş. bir türlü halledemedim. mecburen sağdaki kısmı ( arşiv,izlediğim bloglar, vs sildim)
şimdi napsam bilmiyorum...

365 ise kötünün iyisi derler ya öyle. aslında pek de birşey yok gezecek. bir tek en üst kattaki smyk diye çocuk mağazası. ama fazla seçeneğim de yok. ya hiç dışarıya çıkmayağız, veya gezmeye oraya gideceğiz. iyice kısırlaşan başkentte bebekle gidilecek yer bulma sorunsalı.. daha iyi yerler konusunda önerilerinizi bekliyorum.

sevgiler
gorki

gezicini dedi ki...

sevgili banu,
şablonu çok beğenerek yükledim, herşey tamam gibi gözüküyordu. sonra herşeyi firefox ile yaptığımı farkettim. explorer ile sayfa açıldığı zaman sağ taraftaki bilgi(widget) kısımları tamamen en alta kaydı, napsam düzeltemedim.
şimdi oğlan uyuyunca geldim ama bakıyorum da yerleşimi düzeltemiyorum. of off.
du bi bakalım mail atsam bi işe yarar mı?
sağolasın...

sevgili Burcu,
evet dediğin gibi gezecek yer ben de bulamıyorum. işte kötünün iyisi. tek başıma iken Yiğitle ya annemlere gideceğiz, ya da kapalı bir yere. hava da soğuk olunca mecburen AVM lere. ne kadar sevmesem de en yakın yer olduğu için 365 işime geliyor. aslında doğru dürüst alışveriş yapacak fazla birşey yok. bebekler için LCWaikiki, B&G Store, Zeplin, Benetton var ama bizim minik bebekler için fazla seçenek yok. ben mesela Zara ve Mothercare seviyorum. ama sırf onlar için de Panora fazla zor geliyor. napalım, şimdilik böyle idare ediyoruz.
sahi siz nerelere gidiyorsunuz gezmeye?

sevgiler
gorki

Burcu dedi ki...

Görkemcim, biz havalar soğuk olduğunda dediğin gibi kapalı mekanlara gitmek zorunda kalıyoruz ve evimize en yakın yer Armada. Alt katı tamamen bebek çocuk mağazaları olduğu için ve çok büyük bir avm olmadığı için rahat ediyoruz orada. Mothercare, Premaman, Panço, Chicco, LCW...vb var.. Başka 365, CEPAya gidiyoruz. CEPAda kayboluyorum ben çok büyük. Arda huysuzlansa otoparka inmek saatler alıyor. O yüzden illaki alışveriş yapacağımız zaman orayı tercih ediyoruz. Ama eğer hava soğuk olsa da yağmurlu olmadığı zamanlarda ODTÜ tercihimiz. Kalın klalın giyiniyoruz ailecek ODTÜnün dökülmüş yaprakları arasında yürüyoruz, oturuyoruz. Üşürsek çarşısına giriyoruz ya da eve gidiyoruz hemen 5 dk mesafe evimiz.. Bu arada iyi bayramlar dilerim Yiğiti de öperim...

gezicini dedi ki...

sevgili Burcu,
yazdıkların için çok teşekkür ederim. aslında haklısın biz de ODTUye gitsek daha iyi olur. hem hava eğer çok soğuk değilse, yürüyüş yapmış oluruz. AVM lere gitmek zorunda kalmak ne kadar kötü.
neyse, nice bayramlar dileyelim, güzel şeyler düşünelim...
sevgiler
gorki