Yiğit'in Günlüğü

Yiğit ve annesinin hayatından kısa kısa..

kıyafet

Aralık 10, 2007

24. hafta. Bugüne kadar bir şekilde idare edebildiğim kıyafetlerimi artık giyemiyorum. Başlangıçtan bugün + 7 kilom var. (eyvah, çok mu fazla acaba?) Özellikle beli uygun olan pantolon arıyorum devamlı olarak. Ankara'da böyle bir sorun var. Hamile kıyafetleri ara ki bulasın. Cepa Alışveriş Merkezindeki GeBe ve Panora Alışveriş Merkezindeki mom-to-be alternatifler. Ayrıca Zara mağazalarının özel bir koleksiyonu var. Eh, fiyatları da markalara göre, bence pahalı. Diğer uygun bir seçenek olarak Yeşim Tekstili keşfettim, çok uygun fiyatla ürünleri var, ama istediğim beden ve renk bulmak her zaman mümkün olmuyor. Eh ne yapalım, yaklaşan bayram ve yılbaşını da düşünerek , aramaya devam edeceğim!

not. Milliyet gazetesi, 09.12.2007 tarihli, sağlıklı bir bebek için gerekli testler yazısı, önemli!

10 yorum:

dgül dedi ki...

Bir önceki yazınıza fırsat bulup ekleyemedim, cidden hareketlerin hissedildiginden emin olundugu o ilk anların heyecanı ve mutlulugu hic bir seylere benzemiyor... Varlıgından yalnızca siz "duyumsayarak" emin olabiliyorsunuz ki; bu müthiş bir ayrıcalık...
Aldıgınız kilolar normal sınırlarda, son trimestrde özellikle karbonhidratlı gıda alımını biraz kısıtlamak gerekiyor genelde.Hamileligin tadını cıkarmaya bakın, çünkü o dönemde "sadece sizin" yasadıklarınız cok özel oluyor ve sonradan özlüyorsunuz o zamanları da...Sevgilerimle...

gezicini dedi ki...

sevgili dgül
evet, ben de devamlı olarak neden ben hiçbirşey hissetmiyorum deyip duruyordum. artık hissedebiliyorum. bebeği beklerken onun sağlıklı olmasından başka istenen bişey yok!
kilo konusunda korkuyorum, inşallah sonradan aldıklarımı verebilirim.
ilginize teşekkür ederim.
not. sizin siteniz var mı? profilinizi göremedim de..
sevgiler
gorki

dgül dedi ki...

Hayır, yok. Düzenli ve sabırlı zaman ayırabilecegime güvenemediğim, hatta becerebileceğime inanmadığım için hiç niyetlenmedim. Ben amatör bir okurum yalnızca. :)

Nazkız dedi ki...

24. haftaya kadar normal kıyafetleri giyebilmek konusunda seni tebrik ediyorum. Bu arada bugün dikkatimi çekti, armada Premaman'da hamile kıyafetlerinde % 30 indirim var, bilgine...

Filiz Morkoç dedi ki...

Yolun istanbula düşerse eğer dorothy perkins var ümraniye carrefour içinde.. süper.. tavsiye ederim.. Ben oradan iki pantolon aldım çok sevdim.

Deniz dedi ki...

Gorkiciğim, benim başlangıçtan bu güne yaklaşık 6 senedir tuttuğum bir defterim var. Hemen bakıyorum 24. haftada ben kaç kilo almışım :) Veee, ben de 24. haftada 7 kilo almış haldeymişim :)) Doktor aslında bir ay içinde (önceki aydaki kiloma göre) çok kilo aldığımı ama ilk aylarda kilo almadığım için gidişin normal olduğunu, bol su içmemi söylemiş. Bilge 1 kilo 46 grammış :) Ağlayacağım şimdi :) Bugün tartıldı, 21 kilo... KArşılaştırmak doğru değil çok ama, gene de normal olduğunu anlamak açısından fikir verebilir diye yazdım kendi kilomu. Öpücükler :)

gezicini dedi ki...

sevgili dgül,
sizi de bekliyoruz blog dünyasına!

sevgili nazkız,
aslında son zamanlarda eski tayt ve üzerine kazak şeklinde idare ediyordum ama artık yeni pantolon almam gerekiyordu. Premaman sanıyorum Panorada da var, listeme aldım, tesekkür ederim!

gezicini dedi ki...

sevgili filiz,
su aralar İstanbul gözükmüyor, bayram ve yılbasında da buradayız herhalde. artık burada bulabildiklerimizle idare edecegiz. yine de tesekkürler!

sevgili deniz,
ben ilk 3 ayda da kilo aldım, ilk zamanlar cok acıkıyordum. (acaba folik asit etkisi olabilir mi?) sonradan daha dengeli yemege basladım ama bu arada kilolar eklenmisti. yine bebek saglıklı olsun, önemli degil diyorum!
not. bu defter isi ne güzel, bakıp eski günleri hatırlıyorsun. Bilge masallah kocaman bir kız olmus artık, darısı başımıza diyelim!
sevgiler
gorki

Bir Derin Masalı dedi ki...

Gorkiciğim ben hamileyken hiç hamile kıyafeti giymedim. Oldum olası sevemedim çünkü. Hep büyük beden kıyafetler giydim. Çok da hoş durdu. Beli lastikli pantolonlar var piyasada onlardan alırsan rahat kullanırsın. EN çok karın büyüdükçe bel sorun oluyor çünkü. Öpüyorum...

www.lezzetaski.com

gezicini dedi ki...

sevgili hande,
ben de aynı fikirdeyim. sadece hamile kıyafeti deyince hem bulması zor, hem de fiyatı fazla oluyor. birkaç uygun spor ve klasik pantolon + rahat tayt üzerine uzun kazak ile idare edebilirim diye düşünüyorum. elbise zaten hiç giymiyorum nerdeyse.
sevgiler
gorki