Yiğit'in Günlüğü

Yiğit ve annesinin hayatından kısa kısa..

hareketler

Aralık 06, 2007

hareketler. 22. ve 23. haftada bebeğin hareketlerini hissetmeye başladım ! son rutin kontrolde doktorumuza birşey hissetmediğimi söylemiştim, ama doktor da sabretmem gerektiğini söylemişti.ilk hamileliğini yaşayan anne adayları ilk hareketleri daha geç haftalarda hissedebilirmiş. özellikle akşam saatlerinde düz uzanırken hissedebiliyorum, belki tekme atıyor, belki de kol-dirsek. gece yattıktan sonra da hareketler devam ediyor. oh, sonunda beklediğim tekmeler geldi :-)

6 yorum:

Nazkız dedi ki...

seni okudukca bana kendi hamileliğimi anımsatıyorsun biliyormusun? Heyecanını çok iyi anlıyorum, ileriki zamanların daha da keyifli olacak, keyfine var!!

Filiz Morkoç dedi ki...

Ben seni benden daha yeni hamile sanıyordum, sen 1 ay öndeymişsin benden.. Ben henüz hareketlerini hissetmiyorum tabi, ama 4 gözle bekliyoruz..

Bir Derin Masalı dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Bir Derin Masalı dedi ki...

İnanırmısın blogunu takip etmeme rağmen 2. bir blogun olduğunu dolayısıyla da hamile olduğunu hiç bilmiyordm. Bebişine sağlıkla kavuşman dileğiyle...Öpüyorum...

www.lezzetaski.com

mamagonekrazi dedi ki...

O kadar geldim senin gezicini sayfana da bu seyir defteri hic dikkatimi cekmemisti. Bugun bir gireyim dedim, o da ne hamileymissin!!! cok sevindim. superr!!! Karni burnundalar klubune hosgeldin. 23. haftayada gelmissin. Hersey yolunda gider umarim.Onceki postlari okumadim henuz ama bebegin cinsiyeti belli mi?

gezicini dedi ki...

sevgili nazkız,
inşallah herşey sağlıkla devam eder, demek ilerki zamanlar daha keyifli olur diyorsun? ..

sevgili filiz,
merak etme, herkesin hikayesi kendine özel. ilk hamilelikte hareketler oldukça geç hissedilebiliyormuş.biraz sabır..

sevgili hande,
güzel dileklerin için teşekkür ederim, biz de dua ediyoruz .


sevgili alev,
ben de senin blogunu devamlı takip ediyorum, bakalım yeni birşeyler olmuş mu diye. bizimki erkekmiş.

hepinize çok teşekkürler, sevgiler,
gorki